<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1541085089316039&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Energie in uw klas?

Bent u op zoek naar een leuke invulling in uw les over energie? Inspireer en enthousiasmeer uw leerlingen.

Ontdek op deze pagina wat de verschillende energiebedrijven u, als docent, te bieden hebben; variërend van bedrijfsbezoeken (corona-proof), gastlessen (soms bij u op school of soms digitaal), snuffelstages en of praktijkopdrachten. Met behulp van Jet-Net & TechNet Loket is de samenwerking met energiebedrijven letterlijk zó geregeld.

Hoe werkt het?

Jet-Net & TechNet Loket maakt het voor scholen gemakkelijk om in contact te komen met (energie) bedrijven. Om zo gezamenlijk een gastles, bedrijfsbezoek, opdracht en of (snuffel)stage te organiseren. Zoeken en een activiteit aanvragen gaat heel gemakkelijk. Lees hier hoe je stap voor stap een activiteit opzet.

Een profiel is binnen een paar minuten gemaakt. Als jouw wens of vraag aansluit op het aanbod van de (energie) bedrijven, dan is de match zo gemaakt!

Je bent aangemeld, en dan?

Je kunt direct bedrijven zoeken, benaderen en aanvragen doen. Je kunt filteren op bedrijven in jouw regio of op  jouw vak. Zo komen direct passende resultaten naar voren. Vervolgens stuur je makkelijk vanuit het profiel van het bedrijf een aanvraag naar hen toe. Via het formulier geef je antwoord op een paar algemene vragen en geef je het leerdoel weer.

Wanneer het bedrijf aan jouw vraag kan voldoen en een datum en tijd zijn afgesproken, dan heb je een match! In de bevestigingsmail ontvang je vervolgens tips voor de voorbereiding en afronding van de activiteit.

Meteen aan de slag!

Bekijk direct welke energiebedrijven voor je klaar staan, doe een aanvraag, stem een datum af en de activiteit kan van start gaan.

Zoek direct energiebedrijven

Tips voor activiteiten

Ben je op zoek naar tips om een activiteit tot een succes te maken? Bekijk dan onze tips voor gastlessen en bedrijfsbezoeken, opdrachten en snuffelstages.

Jet-Net & TechNet Loket  is een initiatief van Jet-Net & TechNet. De organisatie heeft als doel jongeren te enthousiasmeren voor techniek.