Veelgestelde vragen

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, vind je hier de meest gestelde vragen. Als jouw vraag er niet bij staat, kijk dan onderaan de pagina naar de uitleg video's. Of mail (info@jet-netloket.nl) of bel (085 0643 050) ons dan om je vraag te stellen. 

Heb je een bug op de site, laat dat dan ook weten via bovenstaande contactgegevens. Dan kunnen we dat opnemen met support. Indien je een printscreen kan toevoegen van de fout die je ziet, is dat erg fijn.

 

Aanvragen

Hoe doe ik een open aanvraag naar bedrijven bij mij in de buurt?

Vanuit jouw dashboard (school) kun je rechts in het menu ‘Acties’ klikken op het kopje ‘Open aanvraag doen’. In het vervolgscherm bescrhijf je wat je wil en met een klik op de button, worden alle bedrijven binnen 25 km van jouw schoollocatie automatisch gemaild. Zij die kunnen voldoen aan de vraag beantwoorden de aanvraag ook met 1 muisklik. Vervolgens gaan jullie verder in overleg.

Hoe kan ik de scholen bij mij in de buurt attenderen op mijn aanbod?

Vanuit jouw dashboard (bedrijf) kun je rechts in het menu ‘Acties’ klikken op het kopje ‘Informeer scholen over jouw aanbod’. In het vervolgscherm kun je een geautomatiseerde mail sturen naar alle scholen binnen 25 km van jouw locatie. Zij zien dan jouw aanbod en worden uitgenodigd contact op te nemen.

Hoe kunnen we de aanvraag vastleggen na het afspreken van een datum en waarom is dit belangrijk?

De aanvraag voor een activiteit kun je via je dashboard inzien. Als er een datum is voorgesteld kun je deze in de aanvraag accepteren waardoor de activiteit op ingepland komt te staan. Omdat we je blijven informeren en adviseren in de loop naar de uitvoering van de activiteit, is het handig voor jou om de registratie in de site bij te houden. 

Wat kunnen we doen als we geen reactie van het bedrijf of school ontvangen?

Het kan zijn dat een reactie uitblijft van het bedrijf of de school. Je kan dan altijd nog een chat bericht sturen naar de betreffende persoon, vanuit de aanvraag. Mocht je er niet uit komen, laat het ons dan weten, dan gaan wij contact opnemen om jullie verder te helpen.

Algemeen

Wat kan ik met een account?

Als school kan je activiteiten aanvragen bij bedrijven voor jouw leerlingen.

Als bedrijf kan je het aanbod laten zien dat je in wilt zetten voor leerlingen. Tevens kan je direct naar scholen in de buurt jouw aanbod onder de aandacht brengen.

Er is toegang tot een kennisbank met tips en trics én naar lesmaterialen. Ook kunnen bedrijven en scholen met elkaar communiceren door een berichtenservice, vanuit het account.

Voor welke leerlingen is het JNTN Loket bedoeld?

Voor alle leerlingen in het basis- en voortgezetonderwijs, inclusief speciaal onderwijs en praktijkonderwijs.

Hoe maak ik een goed profiel aan als school of bedrijf?

Wat het beste werkt is dat het profiel geschreven wordt alsof een leek het leest. Dus niet te veel jargon en natuurlijk zo volledig mogelijk. Stel dat je antwoorden schrijft op vragen die met wie, wat waar en hoe beginnen. 

Hoeveel keer per jaar moet ik een activiteit doen?

Er zijn geen voorwaarden in aantallen activiteiten. Je kan als bedrijf wel aangeven wat je maximum aantal activiteiten zijn. Wanneer dat is bereikt, kom je in het lopende schooljaar niet meer voor in de zoekresultaten.  

Hoe kan ik een soort aanbod (tijdelijk) uitzetten als bedrijf?

Bij elk aanbod formulier, waar je de informatie over het aanbod beschrijft, staat bovenaan een aangevinkt vakje, met het soort aanbod erachter vermeld. Als je dit aanbod ‘uit’ wilt zetten, klik je op het vinkje en dan is het niet meer actief. Je kan het later weer aanzetten, door weer op het vakje te klikken.

Ik ga uit dienst, wat moet ik met mijn account?

Je kan je account overdragen naar iemand anders of je account laten verwijderen. In beide gevallen vragen we je om contact op te nemen met ons team via info@jet-netloket.nl of bel naar 085 0643 050.

Uitleg video's

Om je te helpen op de site zijn een aantal video's gemaakt. Wanneer je op de button klikt, download je een 30 seconden video, die je op weg helpt.

 

Voor voortgezet onderwijs

Zoek een bedrijf

Voor primair onderwijs

Hoe doe ik een aanvraag