<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1541085089316039&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Online gastles mobiliteit

Wat verandert er aan je fiets, je scooter of de auto’s en vrachtwagens van de toekomst? Onze serie video-gastlessen is uitgebreid met een leerzame video over mobiliteit. We nemen een kijkje achter de schermen bij een modern autodealerbedrijf. Hoe ziet de toekomst van ons vervoer eruit? Wat betekent de opkomst van e-auto’s voor de verkoopadviseurs of de vakmensen in de werkplaats en bij schadeherstel? Met de doe-opdrachten en de gastlesvideo krijgen je leerlingen binnen enkele lesuren inzicht in de bedrijfspraktijk. En leren ze over de toekomst van mobiliteit.

Lesmateriaal Mobiliteit

Hieronder kun je direct de lesmaterialen downloaden die horen bij de videogastles ‘Mobiliteit’.

1. Lesbrief mobiliteit

2. Format gastles

Breng de praktijk in de klas

Ben je geïnspireerd geraakt door de online gastles van PON Dealer en wil je dat jouw leerlingen enthousiast worden van jouw vakgebied? Zorg dan voor een koppeling van de inhoud aan de praktijk. Zo kunnen leerlingen zich oriënteren en ontdekken waar hun talenten liggen om deze verder te kunnen ontwikkelen. Bedrijven in de buurt bieden inspirerende gastlessen, bedrijfsbezoeken, opdrachten en snuffelstages aan. Vraag vandaag nog een activiteit aan in samenwerking met het bedrijfsleven!

Hoe werkt het Jet-Net & TechNet Loket

  1. Maak een account aan. Heb je deze al, log dan in op je account.
  2. Vind een bedrijf  die gastlessen, bedrijfsbezoeken, opdrachten en of snuffelstages aanbiedt dat aansluit op jouw wensen.
  3. Doe een aanvraag bij een bedrijf.
  4. Stem met het bedrijf de gastles af.
  5. Veel plezier!

Voordelen

  • Jouw leerlingen zien de mogelijkheden in de techniek
  • Praktijkgericht LOB
  • Jouw schoolvak gekoppeld aan de praktijk
  • Makkelijk en snel aanvragen bij een bedrijf in de buurt
  • Tips en hulpmiddelen

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je iets met ons delen?
Je kunt ons bereiken via 085 – 051 06 00 of stuur een e-mail naar info@jet-netloket.nl