Voor Primair onderwijs

Meer techniek in de klas

Aan de slag met wetenschap & technologie op jouw school? Met een gastles of deelname aan Vakkanjer Junior maak je jouw leerlingen enthousiast en breng je de praktijk de klas in.

Hoe werkt het?

Wil je een gastles of bedrijfsbezoek aanvragen? Of zoek je een coach voor jouw Vakkanjer Junior team? Maak een account aan en krijg toegang tot alle aanvraagopties! We hebben een video gemaakt waarin we uitleggen hoe het aanvragen werkt vanuit je account. Bekijk hier de video. 

Met het invullen van het aanvraagformulier vanuit je account, benader je na het verzenden direct alle bedrijven of coaches, die voldoen aan een aantal criteria. Zo moeten ze in de buurt gesitueerd zijn én natuurlijk aanbieden waar jij naar op zoek bent.

Ze ontvangen een mail, waar ze met één klik direct aan kunnen geven dat ze graag met je in gesprek gaan over jouw aanvraag. Dat vind je allemaal terug in jouw mail en accountpagina. Ook jij kan met een paar klikken de afspraak gaan vastleggen of een bericht sturen. Natuurlijk zijn we altijd bereid je verder te helpen.

Ik wil een account

Vakkanjer Junior

Doet jouw school dit jaar mee met Vakkanjer Junior? Gaat jouw groep 7 en/of 8 een pop-up museum bedenken voor de landelijke opdrachtgevers het Van Gogh Museum en ASML? Zorg dan dat je samenwerkt met een coachend bedrijf in jouw buurt. De Vakkanjer Coach helpt, steunt en inspireert de teams door feedback te geven op alle ideeën en ontwerpen.

Aanvragen van een coach is gemakkelijk. Maak hier een profiel aan als je dat nog niet hebt. Binnen je accountpagina kun je dan ‘Vakkanjer coach aanvragen’ aanklikken. Wij zorgen er dan voor dat je aanvraag snel terechtkomt bij diverse bedrijven in jouw regio.

De geïnteresseerde bedrijven nemen dan contact met je op. Dit zie je terug in je account én je ontvangt mail om je op de hoogte te houden. Hierna kunnen jullie met elkaar de samenwerking  organiseren. Makkelijk toch?