Zó makkelijk werkt Jet-Net & TechNet Loket - Stap voor stap

Je hebt je aangemeld en nu kun je aan de slag.  

1. Zoeken en aanvragen

Bedrijven zoeken, benaderen en aanvragen doen. Je kunt filteren op bedrijven in jouw regio of op  jouw vak. Zo komen direct passende resultaten naar voren. Vervolgens stuur je makkelijk vanuit het profiel van het bedrijf een aanvraag naar hen toe. Via het formulier geef je antwoord op een paar algemene vragen en geef je het leerdoel weer.

2. It's a match!

Wanneer het bedrijf aan jouw vraag kan voldoen en een datum en tijd zijn afgesproken, dan heb je een match! In de bevestigingsmail ontvang je tips voor de voorbereiding. Lees  alvast de eerste tips om samen tot goede afspraken te komen.

3. Voorbereiden met elkaar

Om de activiteit succesvol te laten zjin, is de voorbereiding erg belangrijk. Doe dat vooral samen met de leerlingen. Deze  zet de leerlingen aan het werk én is een hulpmiddel voor jou als docent. 

4. Activiteit opstarten en uitvoeren

Veel plezier met de uitvoering van de gastles, het bedrijfsbezoek, de opdracht of de snuffelstage!

5. Afronden en reflecteren

De activiteit is voorbij. Je ontvangt een mail met een evaluatie, net als het bedrijf en de leerlingen. Door de evaluatie in te vullen, bied je de ander de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen of te complimenteren met diens inzet.

Overtuigd van Jet-Net & TechNet Loket? 

Ja, ik meld me aan