Word intermediair

We weten dat gastlessen en bedrijfsbezoeken uitstekende middelen zijn om jongeren kennis te laten maken met de brede wereld van techniek en technologie. Alleen is het vaak tijdrovend om dit goed te organiseren. Het Jet-Net & TechNet Loket biedt hiervoor een praktische en kosteloze oplossing. Het contact tussen scholen en technische bedrijven is zo gelegd en een gastles of bedrijfsbezoek gemakkelijk en goed geregeld.

Onderdeel van bestaande initiatieven

Gastlessen en bedrijfsbezoeken verrijken bestaande initiatieven in de regio, ze kunnen via deze dienst het hele jaar door gemakkelijk worden ingezet. Als intermediair behoud je de regie over de activiteiten binnen jouw regio. Je houdt meer tijd over voor het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk.  

Intermediair worden

Het Jet-Net & TechNet Loket is een landelijk initiatief. Maar de samenwerking in de regio is zeker van belang. We bieden regionale samenwerkingen een beheerfunctie binnen Jet-Net & TechNet Loket waarmee je in jouw regio een impuls kan geven aan het samenwerken. 

Ben je actief binnen een regionaal samen- werkingsverband of een netwerk van scholen en bedrijven en wil je meer weten over deze site en de mogelijkheden? Bel het team Jet-Net & TechNet Loket via 085 0643 050 of stuur een mail naar info@jet-netloket.nl.

Jet-Net & TechNet Loket neemt jouw regelwerk uit handen. Zo heb je meer tijd om je netwerk te onderhouden.
Jet-Net & TechNet Loket neemt jouw regelwerk uit handen. Zo heb je meer tijd om je netwerk te onderhouden.

De voordelen voor jou

  • School en bedrijf kunnen elkaar het hele jaar door gemakkelijk en kosteloos vinden
  • Minder regelwerk om de activiteit te organiseren
  • Meer tijd om je relaties persoonlijk te onderhouden
  • Eigen beheer over Jet-Net & TechNet Loket in jouw regio
  • Zien wat er in jouw regio gebeurt
  • Biedt kansen voor uitbreiding netwerk
  • Meer kwaliteit door tips, hulpmiddelen en een bedrijfstraining